Použité suroviny receptu Zeleninová polévka s kousky rajčat a kukuřicí:
2 ks kostky zeleninového bujonu
| 1 l vody
| 100 gr. drcených tomatů
| 100 gr. kukuřice
| jkoriandr
| citronová tráva
Postup přípravy receptu Zeleninová polévka s kousky rajčat a kukuřicí:
Kostky bujonu rozmíchejte ve vroucí vodě a přidávejte kukuřici, drcené tomaty - je možno použít i malička rajská jablíčka, či větší na maličké kousky nakrájená. A podle chuti citronovou šťávu. Vaříme do změknutí rajčátek, při použití drcených tomatů asi 15 minut. Při podávání zeleninovou polévku posypte koriandrem.
Do hotové polévky můžeme přidat orestované na nudličky nakrájené drůbeží maso, nebo tofu.
Fotky receptu Zeleninová polévka s kousky rajčat a kukuřicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!