Vložil: | Hankca |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Aljašská pomazánka :
300 gramů aljašské tresky (může být i mořská štika nebo nějaké filé),
| 50 gramů uzeného lososa (nebo drti v oleji),
| 100 gramů majonézy
| 100 gramů celeru (vařeného, sterilovaného),
| 20 gramů sterilovaných kapií
| citrónová šťáva
| sůl
| cukr
Postup přípravy receptu Aljašská pomazánka :
Rybu zvolna uvaříme ve slané vodě, vykostíme, necháme vychladnout a najemno rozsekáme. Přidáme majonézu, nasekaného uzeného lososa (nebo drť ale bez oleje), jemně nakrájený celer a kapie, citrónovou šťávu a špetku cukru. Podle potřeby a chuti přisolíme. Mažeme na bílé pečivo.
Fotky receptu Aljašská pomazánka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!