1 ks malá červená cibule
| 1 stroužek česneku
| 1 lžíce olivového oleje
| 2 ks malá rajčata
| 2 ks avokáda, rozpůlená a zbavená pecek
| čerstvé listy bazalky
| 60 g mozzarelly
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Avokádo margerita :
Do pánvičky dáme cibuli, česnek a olivový olej. Přikryjeme pokličkou a na prudkém plameni 2 min smažíme. Mezitím spaříme vroucí vodou rajčata a poté je oloupeme. Na větší talíř položíme 4 půlky avokáda, užšími konci ke středu. Do dutiny v každé půlce dáme cibuli. Nakrájíme rajčata na čtvrtky a rozdělíme je spolu s plátky mozzarelly a bazalkou mezi 4 avokáda. Podle chuti osolíme a opepříme. V předehřáté troubě je 5 min zapékáme, aby se avokáda prohřála a sýr rozpustil. Avokádo margerita je výborná pochoutka, vyzkoušejte.
Fotky receptu Avokádo margerita :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!