Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.03. 2025
Dnes má svátek Ida
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paprika plněná tofu

Paprika plněná tofu
24. 11. 2007 Zeleninová jídla +-________
Příprava receptu Paprika plněná tofu: Papriky očistíme, tofu nastrouháme a promícháme s rozšlehanými vajíčky. Vmícháme lžíci smetany a osolíme opepříme, směsí naplníme papriky. Pečeme 15 minut při 200°. Podáváme s brambory. ... ... …více»

Pyré z ovesných vloček

Pyré z ovesných vloček
24. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Pyré z ovesných vloček: Do nádoby vymaštěné olejem střídavě ukládáme vrstvy namočených a scezených ovecných vloček, strouhané mrkve, strouhaného kedlubnu, posekané cibule a česneku, hrášku, lněných semínek a majoránky. Je ... …více»

Obilovinový guláš

Obilovinový guláš
24. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Obilovinový guláš: Obiloviny vaříme v MAGGI Zlatém Zeleninovém bujónu tak dlouho, až začnou pukat (cca 30 minut). Přidáme jemně strouhanou mrkev, utřený česnek a olej, promícháme a odstavíme. Podáváme s kyselím ze ... …více»

Špagety s žampiony

Špagety s žampiony
24. 11. 2007 Těstovinová jídla +++++_____
Příprava receptu Špagety s žampiony: Žampiony nakrájíme na plátky, osmahneme na oleji, posypeme solí, pepřem a bazalkou. Zahustíme moukou, zalijeme smetanou a krátce povaříme. Podáváme se špagetami. ... ... …více»

Rajské fazole

Rajské fazole
24. 11. 2007 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Rajské fazole: Fazole uvaříme, cibulku pokrájíme a zpěníme na sádle, zaprášíme moukou, osmahneme, vmícháme mletou papriku a zalijeme vodou. Rozmícháme, přidáme rajský protlak, osolíme, dolijeme vývarem z fazolí a za ... …více»
 

Velikonoční aspik

Velikonoční aspik
24. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Velikonoční aspik: Zeleninu očistíme a uvaříme do měkka v mírně osolené vodě. Necháme ji vychladnout. Potom ji nakrájíme na kostičky spolu s kyselou okurkou. Přidáme polovinu nakrájené kápie a 2/3 sterilizovaného hrášku ... …více»

Srnčí hřbet se zeleninou

Srnčí hřbet se zeleninou
24. 11. 2007 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Srnčí hřbet se zeleninou: Zeleninovou směs a MAGGI Harmonie Chuti nasypeme do vroucí osolené vody a asi 5 minut povaříme. Zeleninu scedíme, necháme okapat, z MAGGI vývaru oddělíme 500 ml a dáme jej zchladnout. Lučinu rozmačkám ... …více»

Placky z vařených horkých brambor

Placky z vařených horkých brambor
24. 11. 2007 Bramborová jídla ++++-_____
Příprava receptu Placky z vařených horkých brambor: Čerstvě vařené brambory oloupáme a ještě horké rozdrtíme válečkem a zpracujeme s moukou a solí. Vyvalujeme placky, které pečeme na suché plotně. Upečené mastíme másle či sádlem. ... ... …více»

Placky ze syrových brambor

Placky ze syrových brambor
24. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Placky ze syrových brambor: Brambory ošrábeme, nastrouháme, osolíme, pokropíme mlékem, přidáme vejce, mouku, česnek a položime po troškách na plech a pečeme. ... ... …více»

Bramborové těsto z horkých brambor na knedlíky, krokety a smaženky

Bramborové těsto z horkých brambor na knedlíky, krokety a smaženky
24. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové těsto z horkých brambor na knedlíky, krokety a smaženky: Ošrábané brambory uvaříme v osolené vodě, uvařené slijeme a za horka prolisujeme. Přidáme sůl, vejce, podle potřeby mouku a vypracujeme těsto. Děláme z něho např. krokety, do těsta přidáme usekanou .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !