Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové kynuté palačinky

Bramborové kynuté palačinky
16. 11. 2007 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Bramborové kynuté palačinky: Z mouky, mléka a kvasnic připravte kvásek a nechte v teplém místě vykynout 1,5-2 hodiny. Syrové brambory jemně nastrouhejte, osolte a smíchejte s těstem. Nechte vykynout a pečte palačinky na vymaz ... ... …více»

Vařený chřest s holandskou omáčkou

Vařený chřest s holandskou omáčkou
16. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Vařený chřest s holandskou omáčkou: Očištěný chřest svážeme do svazečků, vložíme do vařící osolené a mírně přislazené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a osušíme na složené utěrce. Urovnáme jej na nahřáté talířky a přelijeme čerstvě . ... …více»

Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou

Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou
16. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Vařený chřest s máslem a citronovou šťávou: Očistěný chřest svážeme do svazečků, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a dobře osušíme. Do rozehřátého másla přidáme citronovou šťávu a pepř a přelijeme přes chřest. ... .. ... …více»

Fazolky zapečené se sýrem

Fazolky zapečené se sýrem
16. 11. 2007 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Fazolky zapečené se sýrem: Z fazolek odstraníme špičky a vlákna, opláchneme je, pokrájíme na šikmé proužky, vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme do měkka. Ocedíme je a po okapání urovnáme do vymaštěné zápékací misky, ... ... …více»

Rýžový chleba

Rýžový chleba
16. 11. 2007 Domácí pekárna +++++++++_
Příprava receptu Rýžový chleba: Uvařte rýži ve větším množství vody a nechte vychladnout.Do nádoby z pekárny vkládáme suroviny v pořadí napsaném v receptu.Místo vody z rýže můžeme použít mléko.Můžeme též přidat 2 - 3polévkové lžíce ... …více»
 

Francouzské brambory zapékané se sýrem

Francouzské brambory zapékané se sýrem
16. 11. 2007 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Francouzské brambory zapékané se sýrem: Brambory nakrájíme na kolečka a dáme do kastrolu vytřeného česnekem a máslem. Osolíme, opepříme a lehce poprášíme oříškem a asi 100 g strouhaného ementálu, zalijeme svařeným mlékem. Pak vmícháme 2 ušl ... …více»

Brynzové palačinky

Brynzové palačinky
16. 11. 2007 Vaječná jídla ++++++____
Příprava receptu Brynzové palačinky: Ze surovin rozkloktáme těsto jako na kapání, přisolíme a nakonec vmícháme bílky. Pánev potřeme olejem. Opékáme palačinky do chvíle než zrůžoví, obrátíme. Navrch palačinky navrstvíme lžičku brynzy a po ... …více»

Slovenské nudle s brynzou

Slovenské nudle s brynzou
16. 11. 2007 Těstovinová jídla +++++++++_
Příprava receptu Slovenské nudle s brynzou: Nudle uvaříme ve slané vodě. Scedíme a vhodíme do kastrolu s rozpálenou slaninou. Ještě horké je promícháme s brynzou a osolíme. Sypeme pažitkou. ... ... …více»

Špenátové placky

Špenátové placky
16. 11. 2007 Zeleninová jídla ++-_______
Příprava receptu Špenátové placky: Špenát si necháme rozmrazit. Utřeme česnek. Všechny suroviny pečlivě promícháme a vytvoříme z nich placičky. Ty pak smažíme 15-20 minut, při smažení je co chvíli obracíme. ... ... ... …více»

Těstoviny na čtyřech sýrech

Těstoviny na čtyřech sýrech
16. 11. 2007 Těstovinová jídla ++++-_____
Příprava receptu Těstoviny na čtyřech sýrech : Všechny sýry nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme trochu másla a přidáme sýry. Na mírném ohni se nám za stálého míchání vytvoří hustá krémová omáčka. Po odstavení z ohně do ní vmícháme smetanu, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !