![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 10. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s vejcem a červenou paprikou: Těstoviny vaříme v osolené vroucí vodě cca 8 minut (aby byly měkké, ale ne rozvařené). Po uvaření je dáme do vymazané zapékací misky, přidáme na malé kostičky nakrájenou červenou papriku, hrst sušenéh ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s brokolicí: Dáme si vařit do osolené vody naporcovanou brokolici. Po uvaření do měkka ji slijeme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, dáme brokolici, osmahneme, přidáme koření dle chuti, zalijeme Ramou Cremefine, ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celer zapečený se sýrem: Očištěné a oprané celery uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Pak je nakrájíme na plátky. Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Dáme do ní vrstvu celeru a posypeme strouhaným sýrem, ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososové fettucini s koktejlovými rajčaty: Na rozehřáté pánvi necháme zesklovatět najemno nakrájenou šalotku, přidáme na kostičky nakrájeného lososa, osolíme, opepříme a zalijeme Ramou Cremefine. Provaříme, přidáme nasekanou petželku, bazalku ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Carfioci a la siciliana: Artyčoky očistíme, odstraníme všechny tvrdé části a vložíme do studené vody. Na pánvi zahřejeme máslo, přidáme sekanou petrželku, vykostěné a drobně nakrájené sardelky, třený česnek, strouhanou housku ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s pečeným zelím: Nakrouhané nebo najemno nakrájené zelí rozložíme v tenké vrstvě na plech (pekáč)vylitý olejem. Osolíme, opepříme, promícháme a pečeme cca 30 minut při 180°C do zlatova. V průběhu pečení občas promíchá ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maminčiny špagety s rajčatovou omáčkou: Špagety uvaříme do měkka. Nakrájenou cibuli a uzené maso opečeme na oleji. Přidáme drcená rajčata nebo protlak, koření a pomalu vaříme až je omáčka hustá. Pokud je kyselá, můžeme přisladit. Maminčiny ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pařížský zapečený květák: Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Okapaný vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Polovinu ementálu právě tak, jak uzené maso nebo slaninu, nakrájíme na tenké hranolky a květák jimi prošp ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fenykl zapékaný s mozarellou: Rajčata spaříme, sloupneme a nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Ve velké nádobě rozehřejeme 2 lžíce oleje a necháme zesklovatět cibuli s česnekem. Přimícháme rajčata a p ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinovaný fenykl: Fenykl zbavíme drobných lístků a kořene. Hlízy rozčtvrtíme a nasypeme do velkého hrnce. Zalijeme mlékem a cca 15 minut zlehka dusíme. Zapékací mísu vytřeme máslem, fenykl vyjmeme naběračkou a vložíme ... …více»
|
Soutěžte o lahodné balíčky Fit rýžových kaší. |
![]() |
Soutěž o novinky Jak si po anglicku učesat trávník a S navigací osudu. |
![]() |
Soutěž o skleněné velikonoční ozdoby z jarní kolekce Koulier. |
![]() |
Vyhrajte Zezem: Poctivé džemy a sirupy plné chuti. |
![]() |
Soutěž o dárkové sety Ayurverda Eclipta Alba pro zdravé vlasy. |
![]() |
Soutěž o dřevěné pestrobarevné Woody kostky a vstupenky na veletrh FOR KIDS. |
![]() |