![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 03. 2007 Rýžová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninová rýže: Rýži uvaříme obvyklým způsobem. Bylinkové máslo rozpustíme a podusíme na něm paprikový lusk. ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smaženky se sýrem: Dezertní talířek posypeme jemnou strouhankou a na ni vlijeme rozšlehané vejce. Mírně osolíme a posypeme ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený sýr v těstíčku: Z vajec a mouky si vidličkou vymícháme hladké těstíčko. Plátky sýra v něm dobře ze všech stran obalíme. …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječné řízky: Vejce dobře metlou nebo vidličkou rozšleháme, osolíme a přidáme strouhanku a trochu pažitky. Na pánvičku, do rozpáleného oleje ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený květák v kari omáčce: Květák očistíme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vyjmeme jej z vody, necháme okapat a rozebereme na růžičky. ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlupaté knedlíky: Nejprve oškrábeme brambory, omyjeme je a nastrouháme je na jemném struhadle. Potě je přendáme na větší hustý cedník a necháme 20 minut okapat. …více»
|
![]() |
3. 12. 2006 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Janovské špenátové nočky: Špenát důkladně přebereme, dobře opereme a krátce spaříme ve vroucí vodě. Vodu slijeme a špenát necháme v cedníku pečlivě okapat a vychladnout. …více»
|
![]() |
21. 11. 2006 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné ementálem: Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Oloupeme je, rozpůlíme a vydlabeme vnitřky. Máslo a žloutky utřeme vyšleháme do pěny, přidáme vnitřek brambor, sůl, koření, nastrouhaný sýr …více»
|
![]() |
21. 11. 2006 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s vejci: Oloupané a omyté brambory a uvařená vejce nakrájíme na kolečka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Zapékací nádobu vymažeme tukem a pokládáme na ni polovinu brambor. Další vrstvu tvoří kolečka vajec …více»
|
![]() |
21. 11. 2006 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brynzové knedlíky: Brynzu rozmačkáme a promícháme s krupicí, vejci a solí. Zahustíme strouhankou a vytvoříme menší knedlíčky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 8-10 minut. Uvařené knedlíky vyjmeme, …více»
|