Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole se zakysanou smetanou

Fazole se zakysanou smetanou
9. 07. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Fazole se zakysanou smetanou: Pomeranče důkladně oloupeme, rozdělíme na dílky, šikmo nakrájíme na tenké plátky a dáme do misky. Oloupanou cibuli rozkrojíme po délce napůl a půlky nakrájíme na tenké plátky, které v ruce rozem ... …více»

Čočkový prejt z Pošumaví

Čočkový prejt z Pošumaví
9. 07. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Čočkový prejt z Pošumaví: Přepranou a omytou čočku uvaříme jen napolo v neosolené vodě a novým kořením. Pak k ní přisypeme přebrané a dvakrát spařené jáhly. Promícháme a mírným varem oboje uvaříme doměkka. Odstavíme, oko ... …více»

Fórky s pórky a hlívou

Fórky s pórky a hlívou
9. 07. 2008 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Fórky s pórky a hlívou: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby a osmahneme je. Pórek nakrájíme na kolečka, přihodíme ho do pánve a dusíme. Nakonec vše podle chuti osolíme a okořeníme, posypeme strouhaným ... …více»

Oeufs aux curry

Oeufs aux curry
9. 07. 2008 Vaječná jídla ++++++____
Příprava receptu Oeufs aux curry: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme po délce. Do hotové bešamelové omáčky vmícháme kari. Z vajec vyjmeme žloutky, prolisujeme je a vmícháme je do 1/3 bešamelu s kari a naplníme tím půlky bílk ... …více»

Vejce v pikantní omáčce

Vejce v pikantní omáčce
9. 07. 2008 Vaječná jídla ++++-_____
Příprava receptu Vejce v pikantní omáčce: Uvařená vejce nakrájíme na kolečka, vložíme do listu hlávkového salátu, přelijeme omáčkou a zdobíme krájeným pórkem a kapií (krájíme na jemné nudličky). Druhá varianta: Vejce vaříme ve vodě 5 minu ... …více»
 

Vegetatarák

Vegetatarák
9. 07. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Vegetatarák: Mrkev a celer najemno nastrouháme v poměru 1:1, sýr a ořechy nastrouháme také 1:1, přidáme ostatní ingredience v poměru dle vlastní chuti, smícháme a přikryté necháme aspoň hodinu proležet. ... ... …více»

Vejce au beurre noir

Vejce au beurre noir
9. 07. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Vejce au beurre noir: Předehřejte gril. Ve dvou zapékacích miskách na vajíčka rozpusťte lžíci másla a vyklepněte do nich vejce bez porušení žloutků - dvě na jednu porci. Zahřívejte je na mírném ohni minutu dvě, až bílky za ... …více»

Vejce v bramborovém hnízdě

Vejce v bramborovém hnízdě
9. 07. 2008 Vaječná jídla +++++_____
Příprava receptu Vejce v bramborovém hnízdě: Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě, scedíme a s trochou mléka a másla rozmačkáme na hustou kaši. Kaší naplníme sáček s ozdobnou hubičkou a do vymaštěné formy nastříkejte čtyři hnízda. Do každého ... …více»

Vegetariánské kapustové listy

Vegetariánské kapustové listy
9. 07. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Vegetariánské kapustové listy: Kapustové listy spaříme. Na másle podusíme zelí a namočené houby. Touto směsí naplníme kapustové listy, obalíme je v trojobalu a smažíme na oleji dozlatova. ... ... …více»

Provensálská milostná jablíčka

Provensálská milostná jablíčka
9. 07. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Provensálská milostná jablíčka: Rajčata (zralá a co možná nejtvrdší) rozkrojit a položit je rozkrojenou stranou na pánev s rozehřátým olivovým olejem. Opéci. Po několika minutách obrátit a opéci z druhé strany. Poté je vložit do zap ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !