![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 07. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Baudyšovy gnocchi: Gnocchi připravíme podle návodu a trochu zakápneme olejem, aby se neslepily. Na oleji osmažíme na větší kostky nakrájenou slaninu, vyjmeme z výpeku, vložíme do něj žampiony nakrájené na větší kousky. ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborák se zakysanou smetanou: Brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Do mísy si dáme všechny suroviny kromě smetany a dobře zamícháme. Získáme středně husté těsto, které smažíme na pánvi s malým množstvím oleje. Hotovou placku p ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2008 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglické zapečené topinky: Rozpůlené opečené plátky chléba - udělané nejlépe v topinkovači - naskládám na talíř. Na každou topinku (půlku) dám tak 1 až 2 lžíce "fazolí v tomatě". Posypu postrouhaným sýrem a dám zapé ... …více»
|
![]() |
8. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kedlubny: Oloupané kedlubny nakrájíme na proužky, podlijeme trochou horké vody nebo vývaru a dusíme doměkka. Měkké kedlubny zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a mouky, okořeníme muškátovým květem a pe ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Vrtulky s omáčkou z nivy : Velké vrtule uvaříme ve vroucí osolené vodě s trochou oleje al dente, asi 7-8 minut. Slijeme je přes velké síto a necháme okapat. Na teflonovou hlubokou pánev rozdrobíme Nivu a sýr necháme na mírném o ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolicová omeleta: Brokolici rozebereme na růžičky, uvaříme do poloměkka a ihned ji přelijeme studenou vodou. Na pánvi na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme malé růžičky brokolice, usekanou petrželku a vše zalije ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rendlík tří barev: Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na tuku, přidáme nakrájené žampiony, petrželku a lehce osmahneme. Pak vložíme 400 g spařených, oloupaných a nakrájených rajčat , osolíme, opepříme a podusíme do zhou ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česneková pochoutka s brokolicí: Brokolici rozebereme na růžičky a krátce povaříme v osolené vodě.(měla by zůstat pevná a křupavá) a zcedíme. N 3 lžicích oleje osmahneme pokrájený česnek, přidáme odkapanou brokolici, harisu nebo chil ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráky s cuketou: Brambory a cukety oloupeme a nastrouháme. Vodu trochu slijeme, přidáme solamyl, vejce, utřený česnek a tolik mouky, aby vzniklo těsto jako na bramboráky. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku a usekan ... …více»
|
![]() |
7. 07. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové karbanátky se sýrem: Ovesné vločky přelijeme vlažným vývarem a necháme asi 2 hodiny máčet. Pak je vymačkáme, přidáme drobně nasekanou kapustu, nastrouhaný sýr, strouhanku, vejce, sůl, koření a vše důkladně promísíme. Mokr ... …více»
|