Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čína se sójovým masem

Čína se sójovým masem
29. 06. 2008 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Čína se sójovým masem: Oloupanou a nakrájenou cibuli smícháme se sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do 1 litru vroucí vody a vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu a pórek ... …více»

Omelety ambasador

Omelety ambasador
29. 06. 2008 Vaječná jídla +++++++___
Příprava receptu Omelety ambasador: Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Chřest nakrájíme na dílky a cibuli na kostičky.Omeletu připravujeme každou zvlášť. Na pánev dáme kousek másla, 1/5 dávky nakrájené cibule a žampion ... …více»

Žampiony zapečené po rusku

Žampiony zapečené po rusku
29. 06. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Žampiony zapečené po rusku: Očištěné a omyté žampiony nakrájíme na plátky, podlijeme, osolíme a podusíme. Z másla a mouky s přidáním špetky květu připravíme světlou jíšku, zalijeme ji smetanou a vodou, rozšleháme a povaříme na h ... …více»

Bramborové taštičky se špenátem

Bramborové taštičky se špenátem
29. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Bramborové taštičky se špenátem: Placky: Z bramborové kaše, mouky a vejce zpracujeme vláčné těsto (pokud máme bramborovou kaši "pěnovou", tak podle potřeby přidáme mouku). Těsto rozválíme na placku tlustou asi 0,5 cm. Z ... …více»

Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty

Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty
29. 06. 2008 Luštěninová jídla ++________
Příprava receptu Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty: Zelené fazolky očistíme a nakrájíme je asi na 4 cm velké kousky. Uvaříme je v osolené vodě téměř doměkka. Případně můžeme použít konzervované fazolky - 700 g ve sklenici, ze kterých slijeme tekutinu. ... …více»
 

Pečená rajčata plněná kuskusem

Pečená rajčata plněná kuskusem
29. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Pečená rajčata plněná kuskusem: Připravíme kuskus, přičemž se řídíme návodem na obalu (zalijeme vodou nebo vývarem a necháme nabobtnat). Když se tekutina vsákne, přidáme olivový olej, jemně nastrouhaný česnek, bazalku a hrubě nastro ... …více»

Tourte au camembert

Tourte au camembert
29. 06. 2008 Sýrová jídla +_________
Příprava receptu Tourte au camembert: Předehřát troubu na 180 °C (plyn 4). Brambory povařit asi 15 minut, slít je a trochu zchladlé je nakrájet na 3 cm kostky. Vložit je do mísy. Přidat pokrájenou kapustu, česnek, chili ochucení a vejce. ... …více»

Houbové ragú s bílými fazolemi

Houbové ragú s bílými fazolemi
29. 06. 2008 Houbová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Houbové ragú s bílými fazolemi: Houby očistíme a překrájíme. Anglickou slaninu rozkrájíme na kousky a opečeme na lžíci oleje. Cibulky a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme je na slaninu a orestujeme dosklovita. Pak vl ... …více»

Houbové lupínky s červeným pepřem

Houbové lupínky s červeným pepřem
29. 06. 2008 Houbová jídla ++________
Příprava receptu Houbové lupínky s červeným pepřem: 1. Žampiony a hlívu očistíme, otřeme vihkou utěr­kou a nakrájíme na lupínky. Promícháme s citronovou šťávou a dáme na mísu. Sýr nakrajíme na malé trojhránky a houby obložíme. 2. Omyjeme petrželku, ... …více»

Nákyp z kapusty

Nákyp z kapusty
28. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Nákyp z kapusty: Hrubou krupici namočíme do mléka a necháme nabobtnat.Kapustu uvaříme do měkka, necháme řádně okapat a hrubě rozsekáme.Vložíme do mísy a zamícháme krupici,žloutky, rozhřáté máslo, nasekanou šunku, ko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !