Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vločkový nákyp se zeleninou

Vločkový nákyp se zeleninou
3. 06. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Vločkový nákyp se zeleninou: Vločky chvilku povaříme v osoleném zeleninovém vývaru. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a celer a hrášek. Ochutíme prolisovaným česnekem a Solčankou ... …více»

Zelenina zapečená s kysanou smetanou

Zelenina zapečená s kysanou smetanou
3. 06. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelenina zapečená s kysanou smetanou: Brokolici uvaříme v páře do poloměkka, pak ji rozdělíme na malé růžičky. Rozložíme ji do olejem potřené zapékací misky, přidáme na kousky pokrájená rajčata a kukuřici, vše promícháme. Kysanou smetanu ... …více»

Rýže s fazolemi a hráškem

Rýže s fazolemi a hráškem
2. 06. 2008 Luštěninová jídla +++++-____
Příprava receptu Rýže s fazolemi a hráškem: Fazole namočíme společně do studené vody na několik hodin, nejlépe přes noc. Pak vodu slijeme a fazole uvaříme spolu ve vodě čerstvé. Dáme vařit rýži do dvojnásobného množství osolené vody. Na olej ... …více»

Kari rýžové nudle

Kari rýžové nudle
2. 06. 2008 Rýžová jídla +_________
Příprava receptu Kari rýžové nudle: Připravíme si rýžové nudle - bílé a téměř průhledné těstoviny z rýžové mouky. Vodu přivedeme k varu, osolíme a vhodíme celý balíček rýžových těstovin. Během vaření párkrát promícháme, těstoviny jsou h ... …více»

Zapečené lilky se žampiony

Zapečené lilky se žampiony
2. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Zapečené lilky se žampiony: Lilky podélně rozkrojíme a jadérka špičkou nože vydlabeme. Posolíme je a necháme na misce přibližně 20 minut odležet. Pak je opláchneme, osušíme, na řezné straně poprášíme hladkou moukou a v pánvi na ... …více»
 

Brokolice po houbařsku

Brokolice po houbařsku
2. 06. 2008 Houbová jídla ++-_______
Příprava receptu Brokolice po houbařsku: Na oleji podusíme pokrájené houby a jemně je osolíme. Na druhé pánvi zpěníme cibulku se slaninou nakrájenou na kostičky a přidáme na drobné růžičky rozebranou brokolici. Lehce orestujeme. Přidáme podu ... …více»

Pikantní šoulet

Pikantní šoulet
2. 06. 2008 Luštěninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Pikantní šoulet : Kroupy přebereme, vypereme ve studené vodě, zalijeme dvěma díly vody a se dvěma lžícemi sádla vaříme doměkka. Přidáme podle návodu uvařený hrách, česnek utřený se solí a majoránkou, pořádně promícháme ... …více»

Houbové biftečky

Houbové biftečky
2. 06. 2008 Houbová jídla ++++++++++
Příprava receptu Houbové biftečky: Kloboučky hub očistíme, vybereme vždy dva stejně velké, jeden posypeme Vegetou, položíme slaninu, papriku a plátek rajčete, přiklopíme druhým kloboučkem a sepneme párátkem. Vložíme na rozpálený oheň, ... …více»

Špagety s pepřem

Špagety s pepřem
2. 06. 2008 Těstovinová jídla +++-______
Příprava receptu Špagety s pepřem: Podle návodu na obalu uvaříme těstoviny ve vroucí osolené vodě, aby byly al dente. Zatím si nastrouháme parmazán. Z uvařených těstovin slijeme téměř všechnu vodu. Špagety spolu s trochou vody okořen ... …více»

Lilky plněné po makedonsku

Lilky plněné po makedonsku
2. 06. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Lilky plněné po makedonsku: Nejprve připravíme rajčata, která musíme oloupat. Uděláme to tak, že je nařízneme do kříže, na několik vteřin ponoříme do vařící vody a následně zchladíme. Oloupaná rajčata rozkrojíme, zbavíme semen a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !