Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené zeleninové brambory s jogurtem

Zapečené zeleninové brambory s jogurtem
21. 05. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Zapečené zeleninové brambory s jogurtem: Brambory oškrábeme a syrové nakrájíme na plátky 3 - 5 mm silné. Chilli papričky očistíme a rozdrtíme. Pórek a celer očistíme. Celer nakrájíme na hranolky, pórek nakrájíme na kolečka. Olejem vymast ... …více»

Vejce po bulharsku

Vejce po bulharsku
21. 05. 2008 Vaječná jídla +++++-____
Příprava receptu Vejce po bulharsku: Vejce uvaříme naměkko a oloupeme. Zatím si oloupeme česnek. Na lžičce másla jej zpěníme a přidáme špenátový protlak. Můžeme použít čerstvé špenátové listy, ale jejich množství snížíme asi na 400 gra ... …více»

Sýrovo-špenátový nákyp

Sýrovo-špenátový nákyp
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Sýrovo-špenátový nákyp: Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Špenát necháme rozmrznout. Sýr nastrouháme nahrubo nebo nakrájíme na drobné kostičky. V kastrůlku rozehřejeme máslo ... …více»

Čočkové koláčky

Čočkové koláčky
21. 05. 2008 Luštěninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Čočkové koláčky: Brambory oloupejte, nakrájejte je na větší kusy a spolu s kurkumou je dejte do hrnce. Zalijte vroucí vodou a přibližně čtvrt hodiny je nechte vařit, dokud nezměknou. Poté je slijte. Mezitím v kastrole ... …více»

Rajčatovo - bazalková Granita

Rajčatovo - bazalková Granita
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Rajčatovo - bazalková Granita: Rajčata nakrájejte nadrobno a v míse promíchejte se všemi ostatními přísadami kromě bazalky. Pokud máte čas, nechte je přes noc macerovat při pokojové teplotě. V několika dávkách rozmixujte v mixéru a ... …více»
 

Brambory s kmínem

Brambory s kmínem
20. 05. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Brambory s kmínem: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozpůlíme. Po obou stranách je grilujeme 10 minut. Poslední dvě minuty brambory potíráme olejem a sypeme kmínem. ... ... …více»

Houbové hamburgery

Houbové hamburgery
20. 05. 2008 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Houbové hamburgery: Rozehřejeme si troubu. Zeleninu očistíme. Cibuli a rajčata nakrájíme na tenká kolečka, zelí na nudličky. Housky podélně nakrojíme. Nedokrajujeme je úplně, lépe pak drží. Spodní část potřeme hořčicí ... …více»

Květák s jogurtovou omáčkou

Květák s jogurtovou omáčkou
20. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Květák s jogurtovou omáčkou: Květák rozdělíme na růžičky a dáme vařit do vody se solí a lžící citronové šťávy. Vaříme, dokud není měkký, asi 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Petrželku nasekáme najemno. Smícháme ji s bílým jo ... …více»

Auvergneské fondue

Auvergneské fondue
20. 05. 2008 Bramborová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Auvergneské fondue: Umyté brambory ve slupce ponoříme do hrnce se studenou vodou a vaříme 20 minut. Necháme je okapat, oloupeme je a rozdrtíme na kaši. Opepříme, přidáme vejce, promícháme a necháme vychladnout. Ušleháme ... …více»

Savojské fondue s bylinkami

Savojské fondue s bylinkami
20. 05. 2008 Sýrová jídla +++++++___
Příprava receptu Savojské fondue s bylinkami: Vnitřní stěny kotlíku na fondue vytřeme česnekem a nádobu s vínem postavíme na oheň. Přidáme pepř, muškátový oříšek a strouhaný sýr. Mícháme, dokud směs nezhoustne. Kotlík postavíme na vařič uprostřed ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !