![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 03. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubny plněné žampiony: Kedlubny oloupeme a povaříme v osolené vodě doměkka. Necháme vychladnout. Pak z nich opatrně lžící vydlabeme středy. Žampiony, mrkev, papriku nakrájíme nadrobno. Rozpálíme máslo a zeleninu krátce ores ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubnové placičky: Brambory a kedlubny nastrouháme na hrubo. Přidáme vejce, mouku, 1 lžíci petrželky. Osolíme a dobře promícháme. Tvaroh promícháme s bílým jogurtem, přidáme polovinu nastrouhané okurky a na kostičky nak ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Rýžová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený rýžový koláč s cuketami a fetou: Troubu předehřejte na 180 stupňů. Cuketové plátky pět minut povařte v páře a pak je důkladně osušte mezi vrstvami kuchyňského papíru. Rýži, sekanou mátu a polovinu fety spolu promíchejte, osolte, opep ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané těstoviny s brokolicí: 1. Předehřejte troubu na 190 °C; horkovzdušnou na 170 °C. Těstoviny ve velkém hrnci s vařící vodou povařte šest minut, poté přidejte brokolici a vařte dalších pět až šest minut. Sl ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlý špenát: 1 velkou cibuli nasekejte, poduste na lžíci másla nebo oleje a položte na ni 400 g zmraženého špenátového protlaku. Přilijte 1/8 l mléka a vše nechte pod pokličkou rozpustit a rozehřát. Př ... ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2008 Pizza Žádné hodnocení
Příprava receptu Párty pizzy - obličeje: Postup:
Žampiony necháme na sítku okapat, omytá rajčata nakrájíme na kolečka a salám nakrájíme na různé tvary.
Troubu předehřejeme na předepsanou teplotu (dle návodu obalu pizzy). Těsto připravíme p ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské makaróny: Bezvaječné makaróny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. Na rozehřátém oleji nebo tuku osmažíme utřený česnek, přimícháme nadrobno nasekanou zelenou petrželovou nať, rajčatový p ... ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané ravioly: Na holandskou omáčku rozpustíme v kastrolu máslo a odstavíme. V misce rozšleháme žloutky, bílé víno, citronovou šťávu, sůl, mletý bílý pepř a šleháme ve vodní lázni, dokud není směs krémo ... ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Sýrová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Italská pánev: Máslo roztopíme na pánvi. Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia.
Přivedeme k varu kuřecí vývar (asi 250 ml). Přimícháme polentu a vaříme při nízké teplotě až je pokrm hustý.
Odejmeme z tepla, při ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2008 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fettuccine se žampióny a slaninou: Cibuli i slaninu nakrájejte nadrobno, česnek prolisujte a žampióny nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte olej a připravené suroviny v něm osmažte. Přilijte vývar a duste dokud nezměknou. Těstoviny ... …více»
|