Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou
29. 11. 2009 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Sojové maso se zeleninou: Sojové maso uvaříme podle návodu v 1 litru osolené vařící vody asi 20 min. do měkka, pak scedíme. Na oleji zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibulku, pak přidáme nakrájenou papriku a mrkev a dusím ... …více»

Brokolice zapečená s jogurtem

Brokolice zapečená s jogurtem
29. 11. 2009 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Brokolice zapečená s jogurtem: Uvaříme brokolici v mírně osolené vodě téměř doměkka, poté ji vyjmeme, necháme okapat a rozdělíme na malé růžičky. Jogurt smícháme s hořčicí a strouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Připravenou brokoli ... …více»

Květákové řezy s česnekem

Květákové řezy s česnekem
29. 11. 2009 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Květákové řezy s česnekem: Květák uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Poté ho vyjmeme a necháme vychladnout, poté ho rozmačkáme. Přidáme vejce, mléko, mouku, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a dle potř ... …více»

Nákyp ze špenátu

Nákyp ze špenátu
29. 11. 2009 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Nákyp ze špenátu: Špenátový protlak promícháme se smetanou, žloutky a s 200 g nastrouhaného eidamu, osolíme a vmícháme tuhý sníh, který jsme si ušlehali z bílků. Zapékací misku vymažeme máslem, směs dáme do zapékací mi ... …více»

Pekáč plný zeleniny

Pekáč plný zeleniny
29. 11. 2009 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Pekáč plný zeleniny: Očištěné brambory a zeleninu nakrájíme na 1 cm silné plátky. Vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a zalijeme olejem, ve kterém jsme smíchali 5 lžic vody. Dáme péct, pečeme cca 80 minut při 170 °C. Při ... …více»
 

Zapečená zelenina s mlékem

Zapečená zelenina s mlékem
29. 11. 2009 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zapečená zelenina s mlékem: Zeleninovou směs osmahneme na rozpáleném oleji. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme mlékem a uvaříme bešamel. Necháme mírně vychladnout, poté vmícháme žloutky, př ... …více»

Kaše z červené čočky s česnekem a tymiánem

Kaše z červené čočky s česnekem a tymiánem
29. 11. 2009 Luštěninová jídla +++++++___
Příprava receptu Kaše z červené čočky s česnekem a tymiánem: V hrnci ohřejte 1/4 l vody a 2 min. v ní vařte čočku. Pak ji přikryjte a na velmi mírném ohni nechte dojít do měkka. Pak čočku slijte, vložte do mixéru a umixujte. Nakonec přidejte olej, citr. šťávu a ... …více»

Arménské čočkové bochánky

Arménské čočkové bochánky
29. 11. 2009 Luštěninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Arménské čočkové bochánky: Do 1/2 l vařící vody přisypte čočku a vařte 15 min. Přidejte krupici a nechte 15 min. odtát. Na oleji osmahněte cibuli, přidejte ji k čočce a pokapejte cirónem. Vložte koření, mátu, petrželku a protla ... …více»

Rizolety se špenátem

Rizolety se špenátem
29. 11. 2009 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Rizolety se špenátem: Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a necháme na plotně zrůžovět. Hotovou jíšku rozředíme mlékem a povaříme. Přidáme špenát, osolíme a podusíme. Přidáme vejce, rozetřený ... …více»

Paprikový džuveč

Paprikový džuveč
29. 11. 2009 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Paprikový džuveč: Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli. Papriky omyjeme, vydlabeme jádřince a nakrájíme na proužky. Přidáme je k osmažené cibuli, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Když jsou papriky měkké, přidáme roz ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !