Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená rajčata s rýží

Zapečená rajčata s rýží
4. 03. 2008 Rýžová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečená rajčata s rýží: Z rajčat seřízneme vršky a dužinu vydlabeme lžičkou. Vnitřky rajčat osolíme a nepatrně opepříme. Uvařenou rýži smícháme s nakrájenou rajčatovou dužinou, oreganem, nakrájenou petrželkou, prolisovaným č ... …více»

Rýžové kopečky v jablkovém pyré

Rýžové kopečky v jablkovém pyré
4. 03. 2008 Rýžová jídla +++_______
Příprava receptu Rýžové kopečky v jablkovém pyré: Z propláchnuté rýže, mléka a špetkou soli a poloviny medu uvaříme hustou kaši a naplníme ji do malých formiček. Oloupaná jablka nadrobno nastrouháme, trochu podlijeme, přidáme zbylý med, rozinky a dus ... …více»

Zapečený rýžový moučník s ovocem

Zapečený rýžový moučník s ovocem
4. 03. 2008 Rýžová jídla +_________
Příprava receptu Zapečený rýžový moučník s ovocem: Rýži uvaříme v nepatrně osolené vodě doměkka. Hlubší zapékací mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, vložíme polovinu rýže a navrh rozetřeme tvaroh smíchaný s máslem a cukrem. Na tvaroh rozložíme ... …více»

Pórek se slaninou

Pórek se slaninou
4. 03. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Pórek se slaninou: Pórky zbavíme kořenů a zelené části s listy, bílou část omyjeme a osušíme. Nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 10 cm, posypeme kořením a každý obalíme plátkem slaniny. Takto připravené pórky narovnáme do ... …více»

Chřest v sýrové omáčce

Chřest v sýrové omáčce
4. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Chřest v sýrové omáčce: Okapaný chřest nakrájíme šikmo na špalíčky dlouhé asi 5 cm a rozložíme do vymazané a vysypané mísy. Vývar zahřejeme k varu a za stálého míchání v něm necháme rozpustit tavený sýr. Omáčkou přelijeme ch ... …více»
 

Pomerančový nákyp se sněhovou čepicí

Pomerančový nákyp se sněhovou čepicí
4. 03. 2008 Rýžová jídla ++-_______
Příprava receptu Pomerančový nákyp se sněhovou čepicí: Rýži uvaříme v nepatrně osoleném mléce a na hustou kaši. Máslo utřeme s větší částí cukru a žloutky, přidáme oloupané nakrájené pomeranče a citronovou šťávu. Promícháme s téměř vychladlou kaší. Do más ... …více»

Brokolice s hruškami

Brokolice s hruškami
4. 03. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Brokolice s hruškami: Okapanou brokolici rozebereme na růžičky a narovnáme do vymazané a vysypané zapékací mísy. Mezi růžičky rozdělíme oloupané a na kousky nakrájené hrušky. Med důkladně rozmícháme s horkou vodou, vmíchám ... …více»

Rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami

Rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami
4. 03. 2008 Rýžová jídla ++++++____
Příprava receptu Rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami: Z propláchnuté rýže, mléka, nastrouhané kůry z dobře omytého citronu a špetky soli uvaříme kaši. Do téměř vychladlé kaše vmícháme žloutky utřené s větší části cukru a másla a tuhý sníh z bílků, do kte ... …více»

Višňová hora

Višňová hora
4. 03. 2008 Rýžová jídla +++++-____
Příprava receptu Višňová hora: Rýži uvaříme ve vodě se špetkou soli, s cukrem a citronovou šťávou doměkka. Podle návodu na obalu rozpustíme želatinu a s rumem vmícháme do rýže. Rýži dáme do bábovkové formy vypláchnuté studenou vodo ... …více»

Rýžová kaše se sušeným ovocem

Rýžová kaše se sušeným ovocem
4. 03. 2008 Rýžová jídla +++++-____
Příprava receptu Rýžová kaše se sušeným ovocem: Rýži, mléko, špetku soli, lžíci cukru a nakrájené ovoce uvaříme na hustou kaši, až je rýže měkká. Na talíři posypeme zbylým cukrem smíchaným se skořicí a pokapeme rozehřátým máslem. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !