Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.04. 2025
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené brambory s jogurtovou omáčkou

Pečené brambory s jogurtovou omáčkou
17. 11. 2007 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Pečené brambory s jogurtovou omáčkou : Brambory oloupeme, omyjeme a podélně rozpůlíme. Plech na pečení posypeme solí a provensálským kořením a klademe na něj půlky brambor, řeznou plochou dolů. V předehřáté troubě pečeme 45 - 50 minut. Me ... …více»

Plesnivé brambory

Plesnivé brambory
17. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Plesnivé brambory: Brambory uvaříme ve slupce. Mezitím si nastrouháme eidam, smísíme s vejci, smetanou a dochutíme kořením. Uvařené brambory rozmačkáme jen tak na hrubo vidličkou a smísíme s touto vytvořenou směsí a pol ... …více»

Kukuřično - bramborové pagáče s pomazánkou

Kukuřično - bramborové pagáče s pomazánkou
17. 11. 2007 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Kukuřično - bramborové pagáče s pomazánkou: Do prolisovaných brambor zapracujeme oživlé droždí, mouku, olej, jogurt a sůl, necháme hodinu odpočívat, vyválíme na tloušťku palce a vypichujeme kolečka. Necháme ještě 10 minut kynout a upečeme dozl ... …více»

Brambory nadívané ve stylu Lorraine

Brambory nadívané ve stylu Lorraine
17. 11. 2007 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Brambory nadívané ve stylu Lorraine: Brambory opereme a ve slupce je dáme péci asi na hodinu do trouby při teplotě 200°C. Necháme je zchladnout 30 min. Na pánvi osmažíme slaninu dokřupava, vyjmeme z pánve a necháme okapat přebytečný ... …více»

Pečené brambory se sýrovým dipem

Pečené brambory se sýrovým dipem
16. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené brambory se sýrovým dipem: Brambory důkladne očistíme a překrájíme je na poloviny. Plech vyložíme papírem, nasypeme brambory, pokapeme olejem, osolíme a posypeme drceným kmínem, promíchame a pečeme v předehřáte troubě, občas pr ... …více»
 

Pečené brambory s omáčkou Mojo

Pečené brambory s omáčkou Mojo
16. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené brambory s omáčkou Mojo: Troubu předehřejeme na 210°C. Brambory rozložíme v jedné vrstvě na plech. Pokropíme je olivovým olejem a potřásáme plechem tak dlouho, až se brambory rovnoměrně obalí vrstvičkou oleje. Pak brambory po ... …více»

Pečené brambory s česnekem a rozmarýnem

Pečené brambory s česnekem a rozmarýnem
16. 11. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Pečené brambory s česnekem a rozmarýnem: Brambory očistíme a nakrájíme i se slupkou na tenké plátky. Česnek oloupeme, pokrájíme na malé kousky a smícháme s olivovým olejem, solí a nahrubo pokrájenými lístky rozmarýnu. Plech vymažeme oliv ... ... …více»

Nové brambory v pikantní omáčce s vejci

Nové brambory v pikantní omáčce s vejci
16. 11. 2007 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Nové brambory v pikantní omáčce s vejci: Oškrábané a omyté brambory zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka, scedíme a necháme přikryté. Slaninu rozkrájíme na drobné kostičky, roztavíme a škvarečky vybereme. Do tuku ze slaniny p ... ... …více»

Bramborový šašlik s rajčatovou omáčkou

Bramborový šašlik s rajčatovou omáčkou
16. 11. 2007 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bramborový šašlik s rajčatovou omáčkou: Brambory oloupeme. Cuketu omyjeme, očistíme a pokrájíme na kostky. Čtyři oloupané cibule rozkrájíme na osminky. Brambory, cibuli, cuketu a papriku střídavě napichujeme na špízy. Osolíme, opepříme, ... ... …více»

Valašské zelníky

Valašské zelníky
16. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Valašské zelníky : Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme mírně rozpustit v kastrolu, přidáme nasekanou cibuli, zelí a kmín. Promícháme, přikryjeme a podusíme. Tekutina ze zelí se m ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !