Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové ražniči

fotka Bramborové ražniči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborové ražniči:

1 kg menších brambor  |  sůl  |  olej  | 200 g slaniny nebo uzeného bučku  | 5 cibulí  | kostka brynzy  |  alobal nebo pečící papír  |  petrželka

Postup přípravy receptu Bramborové ražniči:

Syrové brambory důkladně omyjeme kartáčkem, opláchneme a osušíme. Nakrájíme je i se slupkou na silnější kolečka (asi 1 cm). Slaninu nebo bůček nakrájíme na plátky a cibuli na tenká kolečka. Na jehlici napichujeme postupně plátky brambor, slaniny a cibule, až jehlici naplníme. Pak vše lehce pokapeme olejem, osolíme , můžeme i lehce opepřit. Takto připravené jehlice zabalíme do alobalu nebo papíru na pečení. Okraje alobalu důkladně zahrneme, aby se šťáva udržela uvnitř. Pečeme v horké troubě nebo na roštu v grilu asi 20 minut. Pak obal zčásti opatrně rozevřeme, aby nevytekla šťáva a necháme povrch zezlátnout. Při podávání zdobíme ušlehanou brynzou a nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Bramborové ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !