Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové brambory s houbami a slaninou

fotka Nové brambory s houbami a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Nové brambory s houbami a slaninou:

1 kg nových brambor  | 1 talířek hub  | 1 cibule  |  olej  | 200 g anglické slaniny  |  strouhanka  |  ml. pepř  |  sůl  | 2 vejce  |  petrželka  | 2 dl smetany (12% tuku)

Postup přípravy receptu Nové brambory s houbami a slaninou:

Brambory uvaříme ve slupce, měkké oloupeme a po vychlazení nakrájíme na plátky. Houby nakrájíme na tenké plátky, vložíme je na drobně nakrájenou, na oleji zpěněnou cibuli a osmáhneme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Zapékací misku vymastíme olejem, vysypme strouhankou, dno poklademe polovinou dávkou brambor, na ně rozložíme houby a slaninu, vše osolíme, opeříme a nahoru urovnáme opět brambory, které rovněž osolíme. Pokapeme trochou oleje a vložíme do středně vyhřáté trouby, po chvilce zalijeme vejci rozšlehanými s usekanou petrželkou a smetanou a pečeme, až zálivka ztuhne a na povrchu zrůžoví.


Fotky receptu Nové brambory s houbami a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nové brambory s houbami a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !