Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový džuveč

fotka Bramborový džuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborový džuveč :

1 kg brambor  |  sůl  | 2 vejce  | 2 lžíce mouky  |  sádlo  | 500 g cibule  | 1 špetka mleté papriky  | 1 špetka mletého pepře  | 1 1/2 dl hovězího vývaru  | 1 dl kysané smetany

Postup přípravy receptu Bramborový džuveč :

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme k nim vejce, špetku soli, lžíci mouky a sádla a vypracujeme těsto, z něhož vytvoříme malé karbanátky. Karbanátky osmažíme na sádle. Pak do téhož sádla nasypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, osmahneme ji, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Rozmícháme vývar, kysanou smetanu a lžíci mouky a zalijeme tím cibuli. Do zapékací mísy urovnáme vrstvu cibule, vrstvu karbanátků a opět cibuli, vše zalijeme 2-3 lžícemi sádla a zapečeme v troubě při 200 °C.


Fotky receptu Bramborový džuveč :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový džuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !