Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Maďarské brambory:
1 kg brambor
| 100 g sádla
| 1 konzerva sterilovaného leča
| 1 cibule
| 2 lžičky sladké mleté papriky
| 6 stroužků česneku
| 1 lžička kmínu
| 2 lžičky sekané petrželové natě
| šálek vývaru
Postup přípravy receptu Maďarské brambory:
Cibuli jemně pokrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme papriku, krátce osmažíme a do tohoto základu vložíme na kostky nakrájené oloupané brambory a podusíme s trochou vývaru téměř doměkka. Přidáme lečo z konzervy, dolijeme vývar, ochutíme česnekem, kmínem a solí a dodusíme. K maďarským bramborům podáváme uzené maso, klobásu nebo uzený jazyk.
Fotky receptu Maďarské brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!