Léto - čas jahod
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Sýrová jídla
Vaječná jídla
Zeleninová jídla
Pizza
Houbová jídla
Těstovinová jídla
Domácí pekárna
Luštěninová jídla
Rýžová jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Bezmasá jídla
/ Bramborová jídla
Zapékané brambory s pórkem a smetanou
Vložil:
TaraDorizp
Porcí:
4
Doba přípravy:
120 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
603
Použité suroviny receptu Zapékané brambory s pórkem a smetanou:
podle potřeby: brambory | 2 ks pórku | 1 ks smetana ke šlehání | podle chuti: sůl | pepř | kmín | provensálské bylinky | máslo
Postup přípravy receptu Zapékané brambory s pórkem a smetanou:
Vymažeme pekáč máslem.
Do něj vložíme jednu vrstvu na malé kousíčky nakrájených brambor. Opepříme, osolíme a okmínujeme.
Na brambory dáme nakrájený pórek a překryjeme je další vrstvou brambor. To vše zalijeme smetanou na šlehání.
Okořeníme provensálskými bylinkami, popř. jiným koření (na francouzské brambory...).
Dáme zapékat podle potřeby.
Fotky receptu Zapékané brambory s pórkem a smetanou:
Fotky vložil: TaraDorizp,slunicko,tvackova1,Nandiči,mirta
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Zapékané brambory s pórkem a smetanou
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Zapékané brambory s pórkem a smetanou
Babule
Babina
Datum vložení: 22.06.2018 12:19 hod.
profil
Brambory mám ráda a všichni kolem mě také. Nás je hodně než oloupu pro 8 lidí brambory, tak i s pečením ty 2 hoďky dá, ale výsledek dle fotek stojí za to - proč ne?
TaraDorizp
ňamka
Datum vložení: 30.07.2012 12:47 hod.
profil
No, mně docela trvá, než oloupu brambory
A v tý troubě se nám to dělalo přes hodinu...
ňamka
.
Datum vložení: 03.02.2012 00:36 hod.
profil
to snad netrvá dvě hodiny....leda, že bych si dala ještě šlofíka
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Brokolice v peřince
Mladé cibulky ve skořicovém těstíčku se
…
Párečky z kozího sýra
Růžičková kapusta po florentsku
Sójové medailonky gratinované se sýrem a
…
Placka se zeleninou
Pečené lišky s sherry želé
Mrkvový chlebíček s kešu oříšky
Brambory pečené se sýrem a ořechy
Zelenina pečená v sýrové omáčce
Cibule na pivě
Adžandandali
Nákyp z karotky
Špenátové rolky s tomatovou omáčkou a sýrem
Těstoviny s jemnou omáčkou
Celozrnné penne s brokolicovou omáčkou
Česneková rýže s čajovými lístečky
Česnekovo-rokforový lilek
Báječné tomatové omelety
Houbovo-sýrové špenátové nudle
Aktuální soutěže
Soutěžte a užijte si grilovačky naplno díky doplňkům stravy Naturevia.
Soutěž o balíčky nových ovocných nápojů Kubík Play! Voda a Ovoce.
Soutěž o nejnovější modely s letní technologií Columbia Omni-Max.
Soutěž o žhavou tenisovou romanci Na kurtu.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles