Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plakija ze zelené fazolky

Plakija ze zelené fazolky
2. 02. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Plakija ze zelené fazolky: Umyté a očištěné zelené fazole vložíme do vroucí, osolené vody a vaříme do změknutí. Ocedíme a vodu uchováme. Do části studeného tuku s malým množstvím vody a soli vložíme cibuli nakrájenou na plátky, ... …více»

Prejt z fazolek adzuki

Prejt z fazolek adzuki
26. 01. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Prejt z fazolek adzuki: Den předem: Fazolky properte a namočte aspoň na 4–6 hodin. Poté je vařte asi dvě hodiny (v tlakovém hrnci stačí 30–35 minut). Kroupy na několik hodin namočte (na 1 hrnek 2 a 1/2 hrnku vody) a pak přiv ... …více»

Fazolový prejt s mořskou řasou

Fazolový prejt s mořskou řasou
26. 01. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazolový prejt s mořskou řasou: Fazole večer namočíme a ráno je uvaříme s trochou řasy doměkka. Celer nastrouháme, osmahneme ho na oleji, přidáme posekanou cibuli, česnek, pak vsypeme uvařené fazole, ochutíme... ... ... ... …více»

Bílé fazole v tomatové omáčce

Bílé fazole v tomatové omáčce
25. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++++___
Příprava receptu Bílé fazole v tomatové omáčce: Večer namočíme fazole v 0,75 l studené vody. Druhý den je uvaříme doměkka asi na 1 hodinu. OMÁČKA: jemně nakrájenou cibulku se stroužkem česneku opečeme dozlatova, pak přidáme víno a rajský ... ... .. ... …více»

Falafel

Falafel
23. 01. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Falafel: Do mísy nasypeme hrách, přelijeme vodou a necháme přes noc namáčet. Druhý den oloupeme cibuli a česnek a nahrubo nasekáme. Omyjeme petrželku, odstraníme silnější stonky. Necháme okapat hrách a společn ... …více»
 

Zadělávané naklíčené boby

Zadělávané naklíčené boby
21. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Zadělávané naklíčené boby: Na pánvi rozpálíme olej, vložíme očištěnou zeleninu - celer, papriku, cibuli a boby. Restujeme asi 2 minuty. Pak přilijeme vroucí vodu a zakryté dusíme 5 minut. Ve studené vodě rozmícháme škrob, p ... …více»

Mourkova mňamka

Mourkova mňamka
19. 01. 2008 Luštěninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Mourkova mňamka: Hrách přebereme a přes noc namočíme, druhý den jej uvaříme doměkka. Zvlášť uvaříme přebrané a spařené kroupy s kouskem másla. Smícháme opatrně dohromady, osolíme, omastíme navrch polijeme zpěněnou cib ... …více»

Divoké zelí

Divoké zelí
18. 01. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Divoké zelí: Z předešlého dne uvaříme namočené fazole do měkka. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli s nastrouhanou mrkví na hrubém struhadle, přidáme nakrouhané zelí, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do ... ... …více»

Becoky

Becoky
11. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Becoky: Fazole si namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme do měkka ve stejné vodě. Na pánvi si osmažíme nakrájenou anglickou slaninu a přidáme k ní na drobno nakrájenou... ... ... …více»

Kapsy plné fazolí

Kapsy plné fazolí
11. 01. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Kapsy plné fazolí: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku a do vzniklého bešamelu vyklopíme fazole bez láku a přidáme protlak. Provaříme a okořeníme česnekem, solí a chilli. Vzniklou směsí plníme arabský chléb ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !