30 g červených fazolí
| 5 g oleje
| 150 g bílého zelí
| 40 g cibule
| 5 g česneku
| 100 g mrkve
| 130 g brambor
| kmín
| bobkový list
| nové koření celé
| grilované koření
| sůl
Postup přípravy receptu Divoké zelí:
Z předešlého dne uvaříme namočené fazole do měkka.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli s nastrouhanou mrkví na hrubém struhadle, přidáme nakrouhané zelí, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do měkka. Během dušení přidáme gril.koření 3 ks bobkového listu, 4 kuličky nového koření. Na konec přidáme nastrouhanou bramboru na jemném struhadle, ta nám zelí pěkně zahustí, povaříme opět do měkka a dochutíme česnekem a solí.
Fotky receptu Divoké zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!