Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole zapečené s vejci

fotka Fazole zapečené s vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Fazole zapečené s vejci:

300 g bílých fazolí  | 2 bobkové listy  |  sůl  |  pepř  |  ocet  | 2 lžice sádla  | 1 cibule  |  2 lžíce hladké mouky  | 6-8 vajec  | 50 g slaniny

Postup přípravy receptu Fazole zapečené s vejci:

Propláchnuté fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den uvaříme s bobkovým listem doměkka. Z měkkých fazolí odstraníme bobkový list, přebytečnou vodu slijeme, fazole osolíme opepříme a pokapeme lžící octa. Na rozehřátém sádle osmáhneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme cibulovou jíšku. Vmícháme ji do fazolí a podle potřeby přidáme trochu vody. V jiném hrnku svaříme vodu s trochou octa, opatrně do ní vyklepneme vejce – jedno po druhém – a 5 minut povaříme. Vymastíme pekáč, rozložíme do něj část fazolí, na ně zastřené vejce a opět fazole. Povrch posypeme škvarečky ze slaniny a vše zapečeme dozlatova.


Fotky receptu Fazole zapečené s vejci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole zapečené s vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !