Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty

fotka Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty:

5 g soli  | 500 g zelených fazolků  | 150 g slaniny  | 4 kostky taveného sýra  |  pepř  |  rajčata

Postup přípravy receptu Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty:

Zelené fazolky očistíme a nakrájíme je asi na 4 cm velké kousky. Uvaříme je v osolené vodě téměř doměkka. Případně můžeme použít konzervované fazolky - 700 g ve sklenici, ze kterých slijeme tekutinu.
Slaninu nakrájíme na kostičky, uškvaříme do zlatohnědého zbarvení, přidáme fazolky a za stálého promíchávání prohřejeme. Ihned přidáme 4 kostky taveného sýra a necháme jej rozpustit. Podle potřeby přisolíme. Podle chuti můžeme, ale nemusíme, opepřit bílým pepřem.
Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty servírujeme na dezertních talířcích obložené osminkami čerstvých rajčat. K této rychlé večeři podáváme chléb, podle chuti i celozrnné pečivo.


Fotky receptu Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slaninové fazolky se sýrem a rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !