Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s gorgonzolou a šalvějí

fotka Rizoto s gorgonzolou a šalvějí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

400 g rýže  | 1 velká cibule (nasekaná)  |  máslo  | 150 ml suchého bílého vermutu  | 1 lžíce šalvěje (nasekané)  |  vývar  | 200 g gorgonzoly

Postup přípravy receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

400 gramů rýže (ideální je arborio nebo carnaroli), 1 Na pánvi roztavíme máslo a necháme zesklovatět cibuli. Přisypeme rýži, mícháme až se pokryje máslem. Vlijeme víno a míchajíce vaříme dokud se nevsaje. Přisypeme lžíci nasekané šalvěje. Pomalu nalijeme vařící vývar. V polovině vaření přidáme nadrobenou gorgonzolu. Když je rizoto hotové (rýže je na povrchu měkká a uvnitř tvrdá) promícháme je s máslem a podáváme posypané lístečky šalvěje osmažené v hlubokém oleji.



Fotky receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !