Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatový smažák

fotka Rajčatový smažák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Rajčatový smažák:

4 plátky eidamu  | 2 lžíce rajského protlaku  | 3 bílky  | dle chuti: kari a pepř  | dle potřeby: hladká mouka  | dle potřeby: mléko  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Rajčatový smažák:

Plátky sýra namočíme v mléce a obalíme v mouce. Rajský protlak okořeníme a rozmícháme s bílky dohladka. Omoučené plátky omočíme ve směsi a obalíme ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.


Fotky receptu Rajčatový smažák:

Rajčatový smažák
Rajčatový smažák
Rajčatový smažák
Rajčatový smažák
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Rajčatový smažák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice