Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tortellini s rajskou omáčkou a smetanou

Tortellini s rajskou omáčkou a smetanou
27. 03. 2008 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Tortellini s rajskou omáčkou a smetanou: Cibuli a řapíkatý celer nakrájíme najemno. Potom vložíme do hrnce společně s máslem, přidáme rajskou omáčku a vše přivedeme k varu. Snížíme plamen a vaříme nezakryté 30 minut, dokud zelenina nezměkne ... …více»

Nudle s brokolicí a omáčkou

Nudle s brokolicí a omáčkou
26. 03. 2008 Těstovinová jídla ++++-_____
Příprava receptu Nudle s brokolicí a omáčkou: Z vajec, mouky a vody vypracujeme tužší těsto, necháme chvilku odpočinout a vyválíme placku. Necháme ji oschnout a nakrájíme na nudle. Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, ... …více»

Lasagne se špenátem, ricottou a fontinou

Lasagne se špenátem, ricottou a fontinou
26. 03. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Lasagne se špenátem, ricottou a fontinou: Troubu rozpálíme na 200 °C. Špenát opláchneme a zalijeme vodou tak, aby listy byly ponořené. Vaříme 5 minut, dokud lehce nepovadnou, poté je opláchneme ve studené vodě a vymačkáme z nich přebytečnou t ... …více»

Špagety po neapolsku

Špagety po neapolsku
26. 03. 2008 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Špagety po neapolsku: Rajčata vložíme do mísy a zalijeme vroucí vodou. Po 30 vteřinách je vyjmeme, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na větší kousky. Do velkého hrnce nasypeme cibuli, česnek, přilijeme vývar, přidáme š ... …více»

Stortelli se zapékanou zeleninou

Stortelli se zapékanou zeleninou
26. 03. 2008 Těstovinová jídla +++++_____
Příprava receptu Stortelli se zapékanou zeleninou: Troubu rozpálíme na 200°C. Rajčata vložíme do vroucí vody, po 30 minutách je vyjmeme, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na větší kousky. Rovněž nakrájíme lilek, cibule, cuketu a papriky a společně ... …více»
 

Pappardelle se šalotkou

Pappardelle se šalotkou
26. 03. 2008 Těstovinová jídla +++-______
Příprava receptu Pappardelle se šalotkou: Do menšího hrnce nalijeme 2 lžíce vývaru, nasypeme do něj šalotku a pod pokličkou za občasného míchání dusíme asi 5 minut, až změkne. Do vývaru přidáme salát a nezakryté vaříme 2 minuty, dokud není mě ... …více»

Stortelli s paprikami a lilkem

Stortelli s paprikami a lilkem
26. 03. 2008 Těstovinová jídla ++++++____
Příprava receptu Stortelli s paprikami a lilkem: Lilek omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky zbavíme semínek, omyjeme a také nakrájíme na kostičky. Ve velkém hrnci rozpálíme olej a 1 minutu v něm smažíme česnek, dokud nezačne vonět. Pot ... …více»

Fusilli s paprikami a sušenými rajčaty

Fusilli s paprikami a sušenými rajčaty
26. 03. 2008 Těstovinová jídla +_________
Příprava receptu Fusilli s paprikami a sušenými rajčaty: Troubu rozpálíme na 230 °C. Papriky omyjeme a dáme je žáruvzdorné nádoby. Vložíme do rozehřáté trouby na 30 minut, aby papriky změkly. Poté vyjmeme, necháme 10 minut stát, aby vychladly. Oloupeme je, ... …více»

Špenátové lasagne se sýrem

Špenátové lasagne se sýrem
26. 03. 2008 Těstovinová jídla +++++++++-
Příprava receptu Špenátové lasagne se sýrem: Nejprve necháme povolit špenát, mezitím nakrájenou cibuli s česnekem osmahneme na pánvi. Přidáme podle chuti bazalku a tymián, obojí ve stejném poměru, (doporučuji půl lžičky od každého). Z pánve přen ... …více»

Těstoviny se špenátem a sýrovou omáčkou

Těstoviny se špenátem a sýrovou omáčkou
26. 03. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny se špenátem a sýrovou omáčkou: Nejprve necháme povolit špenát, mezitím nakrájenou cibuli s česnekem osmahneme na pánvi. Přidáme podle chuti bazalku a tymián, obojí ve stejném poměru, (doporučuji půl lžičky od každého). Z pánve přen ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !