Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balkánská zapečená zelenina

Balkánská zapečená zelenina
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Balkánská zapečená zelenina: 1. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na menší kousky (rajčata stačí na měsíčky, papriku na větší kostičky). Nakrájené suroviny naskládáme do vymazané a moukou vysypané zapékací misky (nebo pekáčku). . ... …více»

Cuketové bramboráky se špenátem a hermelínem

Cuketové bramboráky se špenátem a hermelínem
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Cuketové bramboráky se špenátem a hermelínem: Česnek oloupeme a prolisujeme. Očištěnou a oloupanou cuketu nastrouháme najemno a dáme do větší nádoby. Přidáme 2 vejce, česnek, majoránku, jogurt a promícháme. Těsto zahustíme strouhankou a nakon ... ... …více»

Sýrovo-špenátový nákyp

Sýrovo-špenátový nákyp
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Sýrovo-špenátový nákyp: Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Špenát necháme rozmrznout. Sýr nastrouháme nahrubo nebo nakrájíme na drobné kostičky. V kastrůlku rozehřejeme máslo ... …více»

Rajčatovo - bazalková Granita

Rajčatovo - bazalková Granita
21. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Rajčatovo - bazalková Granita: Rajčata nakrájejte nadrobno a v míse promíchejte se všemi ostatními přísadami kromě bazalky. Pokud máte čas, nechte je přes noc macerovat při pokojové teplotě. V několika dávkách rozmixujte v mixéru a ... …více»

Květák s jogurtovou omáčkou

Květák s jogurtovou omáčkou
20. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Květák s jogurtovou omáčkou: Květák rozdělíme na růžičky a dáme vařit do vody se solí a lžící citronové šťávy. Vaříme, dokud není měkký, asi 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Petrželku nasekáme najemno. Smícháme ji s bílým jo ... …více»
 

Bramborovo - mrkvový koláč

Bramborovo - mrkvový koláč
20. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Bramborovo - mrkvový koláč: Z mouky, tuku a 1 vejce vypracujeme těsto a necháme ho chvilku odpočinout v chladu. Potom ho vyválíme, rozložíme do vymazané koláčové formy, propícháme a asi 10 minut pečeme. Mezitím povaříme brambory ... …více»

Zapečená mrkev

Zapečená mrkev
20. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená mrkev: Mrkev pokrájíme na silnější plátky a spolu s cukrem, solí a pepřem krátce osmahneme na másle. Očištěné žampiony nakrájíme také na plátky, asi 5 minut podusíme ve víně a vývaru a smícháme s mrkví. Směs ... …více»

Merkaptan - pochutina k pivu

Merkaptan - pochutina k pivu
20. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Merkaptan - pochutina k pivu: Nachystáme si 5 litrovou láhev na zavařování. Hlávkové zelí nakrájíme na hrubo (nekrouháme!) a malou část dáme na dno láhve, zasypeme asi dvouma lžičkama soli, prolisujeme asi 2 - 3 stroučky česneku a ... …více»

Květákové smaženky

Květákové smaženky
20. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Květákové smaženky: Květák uvaříme v osolené nezcela doměkka. V kastrolku na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou a necháme zasmahnout. Za stálého míchání přiléváme mléko, vymícháme husší kaši a odstavíme. ... …více»

Květáková bomba

Květáková bomba
20. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Květáková bomba: Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout. Květák rozebereme na růžičky, důkladně omyjeme a krátce ho spaříme vařící vodou. Omyté a vnitřků zbavené papriky nakrájíme ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !