Použité suroviny receptu Grilovaná rajčata s parmezánem:
8 rajčat
| 40 g másla promíchaného s provensálskými bylinkami
| 100 g parmezánu
| olej na potření plechu
Postup přípravy receptu Grilovaná rajčata s parmezánem:
Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Pečící plech potřeme olejem. Vršek rajčat nařízněte do hloubky asi 1/2 cm ve tvaru kříže. Položte je na plech řezem nahoru a přibližně 15 minut je pečte. Potom do řezu vložte lžičku bylinkového másla. Parmezán jemně nahoblujte (nebo nastrouhejte) a posypte jím rajčata. Zvyšte teplotu na 250 stupňů a přibližně 5 minut nejlépe pod grilem dopečte.
Fotky receptu Grilovaná rajčata s parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!