Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé karbanátky z krup

fotka Křupavé karbanátky z krup
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Křupavé karbanátky z krup:

2 vejce  | 3 stroužky česneku  | 100 g mraženého hrášku  | 100 g mražené kukuřice  | 100 g kedlubny  |  lněné semínko  | 1 svazeček sekaných bylinek (petrželka, pažitka, libeček)  | 300 g velkých krup  |  pepř  |  sůl  |  kari  |  koření mahá

Postup přípravy receptu Křupavé karbanátky z krup:

Kroupy uvaříme. Poté je dáme do mísy a přidáme vajíčka, oloupaný a prolisovaný česnek, nastrouhanou kedlubnu, mražený hrášek a kukuřici. Podle potřeby doplníme hmotu strouhankou, přidáme sůl a koření, které můžeme zvolit podle své fantazie. Nejlépe se hodí čerstvě nasekané bylinky.
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky, ne příliš vysoké, posypeme je sezamovými semínky. Dáme péct na 180 °C po dobu asi 20-ti minut, konce musí být krásně zlatavé.
Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem či jinou oblohou, chutnají dobře i studené třeba ke svačince.


Fotky receptu Křupavé karbanátky z krup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé karbanátky z krup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !