Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená tykev

fotka Zapečená tykev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečená tykev :

1 kg očištěné dužiny tykve  | 5 lžic másla  | 100 g strouhaného ementálu  | 0,2 l smetany  |  osmažená strouhanka  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečená tykev :

Dužinu nakrájíme na tyčinky dlouhé asi 15 cm a silné jako prst. Povaříme 5 minut ve slané vodě. Potom tykev scedíme a naskládáme do máslem vymazané mělké zapékací mísy. Zalijeme smetanou smíchanou se solí a strouhaným ementálem. Posypeme strouhankou osmaženou na másle a zapečeme v předehřáté troubě, až se smetana vydusí přibližně na polovinu. Podáváme s dušenými nebo vařenými brambory nebo bílými topinkami, opečenými nasucho v grilu.


Fotky receptu Zapečená tykev :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená tykev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka