Vložil: | saskijka |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Boston punch:
750 ml šampaňského vína
| 400 ml minerální vody
| 300 ml jablečného moštu
| 150 ml brandy
| 4 díly citr. šťávy
| 3 díly tmavého rumu
| 2 díly triple sec
| 1 lžíce cukru
| kousky jablek
| led
| punčová mísa
Postup přípravy receptu Boston punch:
V míse rozpustíme v citrónové šťávě cukr.
Přidáme rum a triple sec nebo Cointreau.
Vložíme kus ledu a nalijeme brandy a jablečný mošt, dolijeme minerální vodou a šampaňské.
Nakonec přidáme kousky jablek.
Punč naléváme do sklenic ballon nebo do sklenic na bílé víno.
1 díl = 2 dl
Fotky receptu Boston punch:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!