Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramboráková pizza

fotka Bramboráková pizza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bramboráková pizza:

5 ks brambory velké  | 4 ks česnek - stroužky  | 250 ml hladká mouka  | 250 ml hrubá mouka  | 250 ml olej  | 100 g salám nebo párek  | 3 ks vejce  |  sůl, pepř podle chuti  |  drcený kmín  | 1 ks paprika  | 2 ks rajská jablíčka  |  kečup  |  oregáno  | 200 g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu Bramboráková pizza:

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme na hrubé nudličky. Rozmačkáme oloupaný česnek, oloupanou cibuli a salám nakrájíme na drobné kostičky. Vše smícháme dohromady. přidáme prášek do pečiva, drcený kmín, ochutíme solí, pepřem a vytvořené těsto vložíme na tukem nebo olejem vymazaný plech. Pokryjeme plátky rajčat a kolečky paprik, pomažeme kečupem, posypeme oregánem a strouhaným sýrem.



Pečeme v troubě při teplotě 160 °C asi 45 minut. Upečenou bramborákovou pizzu rozkrájíme na porce a podáváme teplé, ale bude nám chutnat i studená.


Fotky receptu Bramboráková pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramboráková pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !