Použité suroviny receptu Bramborová směs z Verony:
800 g brambor
| 2 cibule
| 10 rajčat
| 100 g strouhaného sýra
| 2 lžíce másla
| 2 pórky
| podle chuti sůl a pepř
Postup přípravy receptu Bramborová směs z Verony:
Brambory oloupejte, uvařte a nakrájejte na kostičky. na másle orestujte nadrobno nasekanou cibuli, přidejte osminky rajčat, trochu podlijte, ochuťte solí a pepřem a poduste. Přidejte brambory a prohřejte. Na jiné pánvičce si na másle osmahněte pórek nakrájený na tenká kolečka.
Přeložte na talíř a každou porci posypte osmahnutým pórkem a nastrouhaným sýrem.
Fotky receptu Bramborová směs z Verony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!