Použité suroviny receptu Brambory s bujónem a zeleninou:
175 g mrkve
| 1 kg brambor
| 1 l bujónu
| 150 g celeru
| 1 lžička mletého kmínu
| sůl a pepř
| svazek petrželky
| mušk. oříšek
| libeček
| 1 lžíce másla
Postup přípravy receptu Brambory s bujónem a zeleninou:
Brambory, mrkev a celer oloupeme. Všechny druhy zeleniny nakrájíme na větší kostky. Nakrájenou zeleninu přidáme do vrouucího masového vývaru. Odpařenou tekutinu podle potřeby doléváme vodou, aby byla zelenina pořád ponořená. Vše ochutíme mletým kmínem a na středním ohni vaříme 15-20 minut. Osolíme, opepříme a přidáme strouhaný muškátový oříšek. Petrželku a libeček posekáme a přidáme k bramborám. Chuť zjemníme máslem.
Fotky receptu Brambory s bujónem a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!