Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s nočky po staročesku

fotka Brambory s nočky po staročesku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory s nočky po staročesku:

8 brambor  | 200 g hrubé mouky  | 400 ml mléka  | 1 vejce  | špetka soli  | 1 lžíce oleje  | 200 g žampionů  |  kmín  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 1 lžíce sezamových semínek  | 1 zelená cibulka na ozdobu

Postup přípravy receptu Brambory s nočky po staročesku:

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout.
Mléko jemně osolíme a přivedeme k varu. Přidáme lžíci oleje a postupně přisypeme mouku. Mícháme tak dlouho, až se těsto přestane lepit k hrnci.
Těsto necháme vychladnout. Potom zapracujeme vejce a vykrajujeme nočky, které uvaříme v osolené vodě. Hotové nočky udržujeme v teple.
Na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, osolíme, okmínujeme a dusíme do změknutí.
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a smícháme s uvařenými noky a houbami.
Nezapomeneme posypat sezamovými semínky a ozdobit zelenou cibulkou.


Fotky receptu Brambory s nočky po staročesku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s nočky po staročesku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !