Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Brambory v pivním těstíčku:
3 velké brambory
| těstíčko
| 2 dl piva
| 150 g hl. mouky
| 1 vejce
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Brambory v pivním těstíčku:
Připravíme si hladké těstíčko z mouky, vejce, piva a soli.
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky tenké asi 2 mm. Obalujeme je v připraveném těstíčku a z obou stran osmažíme v rozpáleném oleji.
Hotové plátky vysušíme od oleje papírovým ubrouskem. Po vychladnutí můžeme brambory podávat s různými omáčkami. Podobně můžeme obalovat také cukety nebo lilky.
Fotky receptu Brambory v pivním těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!