Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brokolice v husté smetanové omáčce

fotka Brokolice v husté smetanové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Brokolice v husté smetanové omáčce:

500 g brokolice  | 150 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  | 200 ml smetany  |  vývar  |  hladká mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Brokolice v husté smetanové omáčce:

Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky a brokolici rozebereme na růžičky. V kastrole necháme rozpustit slaninu, přidáme cibuli a opékáme dozlatova. Do směsi prolisujeme česnek, promícháme a zasypeme moukou (asi 2 vrchovaté lžíce). Prosmahneme, zalijeme smetanou a podle potřeby vývarem. Umícháme hustou omáčku, do které vložíme růžičky brokolice a nejlépe za stálého promíchávání je podusíme "na skus" (cca 4-5 minut).
Dochutíme solí, případně pepřem a podáváme s vařenými bramborami nebo těstovinami.


Fotky receptu Brokolice v husté smetanové omáčce:

Brokolice v husté smetanové omáčce
Brokolice v husté smetanové omáčce
Brokolice v husté smetanové omáčce
Brokolice v husté smetanové omáčce
Fotky vložil: katkina,avalanche2 
Hodnocení receptu Brokolice v husté smetanové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !