Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinková Rama

fotka Bylinková Rama
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bylinková Rama:

1 ks Rama creme bonjour  | 2 - 3 ks stroužky česneku  | podle chuti sůl  | podle chuti čerstvé oregáno  | podle chuti čerstvá pažitka  | podle chuti zelená petrželka  | podle chuti meduňka  | podle chuti šalvěj  | podle chuti bazalka

Postup přípravy receptu Bylinková Rama:

Změklou ramu umícháme s prolisovaným česnekem a trochou soli, bylinky nasekáme najemno, přímícháme do másla a směs necháme vychladit.


Fotky receptu Bylinková Rama:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinková Rama
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice