Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cassis

fotka Cassis
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Cassis:

1 kg černého rybízu  | 1 l červeného vína  | na 1 l tekutiny:  | 800 g cukru  | 4 dl konzumního lihu  | 1 dl rumu

Postup přípravy receptu Cassis:

Černý rybíz opraný a otrhaný od třapin rozmačkáme v nádobě, zalijeme vínem a necháme stát na chladném místě 24 hodiny. Pak vše nalijeme na silonovou tkaninu upevněnou na vyšším hrnci a necháme volně překapat.Odměřenou tekutinu doplníme odváženým množstvím cukru, necháme přejít varem, do vychladlého vmícháme líh a rum a naplníme do lahví.


Fotky receptu Cassis:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cassis
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles