Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.06. 2025
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čertova pomazánka

fotka Čertova pomazánka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Čertova pomazánka:

velký uzenáč nebo uzená makrela  | 50 g majonézy  | 2 ks natvrdo vařená vejce  |  sladkokyselá okurka  |  paprika sterilovaná v oleji  |  kousek cibule  |  hořčice  |  citronová šťáva  |  sůl

Postup přípravy receptu Čertova pomazánka:

Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme horčicí, citronovou šťávou a solí. Čertovu pomazánku necháme proležet.


Fotky receptu Čertova pomazánka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertova pomazánka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !