8 ks velkých sterilovaných chřestů
| 5 ks plátků vepřové dušené šunky
| 5 lžic majonézy nebo tatarky Hellmans
| 2 ks malých sterilovaných okurek
| podle potřeby: zelená petrželka nebo pažitka
| podle potřeby: listy hlávkového salátu, citrón,alobal
Postup přípravy receptu Chřest v šunce:
Majonézu nabo tatarku smícháme s drobně pokrájenými okurkami a směsí potřeme plátky šunky, které poklademe vždy dvěma chřesty. Vše pevně stočíme do ruličky, zabalíme do alobalu, a dáme do lednice vychladit asi na 1 hodinu. Před podáváním: vyjmeme z alobalu a aranžujeme na listy hlávkového salátu, které jsou zakápnuty citrónem. Na závěr ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Fotky receptu Chřest v šunce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!