Použité suroviny receptu Chřestové rizoto na víně:
300 g kulatozrnná rýže
| 1 svazek zelený chřest
| 50 g parmazán
| 1 l vývar
| 1 ks cibule
| 400 ml bílé víno
| 100 g máslo
Postup přípravy receptu Chřestové rizoto na víně:
Cibulku osmahneme na másle, přidáme kulatou rýži a osmahneme. K rýži přilijeme víno a polovinu vývaru. Necháme povařit 10 minut.
K rýži vložíme nakrájený čerstvý zelený chřest, přilijeme zbytek vývaru a necháme povařit dalších 7 minut. Chřest musí být uvnitř křupavý a rýže uvařená. Na závěr přisypeme parmazán a zamícháme.
Fotky receptu Chřestové rizoto na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!