28 dkg do těsta + 15 dkg do krému cukr moučka
| 2 ks vejce
| 10 dkg máslo
| 2 lžíce do těsta + 1 lžíce do krému kakao
| 2 lžíce do těsta + 1 lžíce do krému rum
| 1/2 balíčku prášek do pečiva
| 30 dkg mouka pšeničná hrubá
| 14 lžic mléko polotučné
| 15 dkg tuk - jakýkoliv - nejlépe máslo
Postup přípravy receptu Čínský koláč :
Cukr, vejce, máslo, 2 lžíce kakaa a 2 lžíce rumu utřeme a přidáme mouku, prášek do pečiva a mléko.
Vše důkladně zpracujeme a dáme péct na vymazaný a vysypaný pekáč.
Mezitím si umícháme krém z tuku, cukru, kakaa a rumu.
Ten rozetřeme na celý upečený koláč a pokapeme cik cak rozpuštěnou čokoládou.
Pokud se nesní na posezení, nutno uchovávat v ledničce.
Fotky receptu Čínský koláč :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!