Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cmunda na pekáči

fotka Cmunda na pekáči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 61

Použité suroviny receptu Cmunda na pekáči:

1 kg brambory  |  sůl  |  pepř  |  kmín  |  česnek  |  majoránka  | 250 g kysané zelí  | 300 g uzenina  | 1 kypřící prášek  |  sádlo na vymazání pekáče  |  krupička na vysypání pekáče

Postup přípravy receptu Cmunda na pekáči:

Syrové brambory nastrouháme na kaši, vybereme co nejvíc vody a toto množství nahradíme mlékem, přidáme vejce, koření, anglickou slaninu nakrájenou na kostičky, vymačkané a pokrájené syrové kysané zelí a zahustíme moukou smíchanou s kypř. práškem. Mouky dáme tolik, aby vzniklo řídké, ale ne příliš vodnaté těsto. To pak vylijeme do vymazaného a vysypaného pekáče.

Upečeme do zlatova (přibližně 200 °C).

Podáváme teplé s kysaným zelím, nebo okurkou.


Fotky receptu Cmunda na pekáči:

Cmunda na pekáči
Cmunda na pekáči
Cmunda na pekáči
Fotky vložil: avalanche2 
Hodnocení receptu Cmunda na pekáči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !