![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvarkové linecké cukroví: Škvarky najemno nameleme na masovém strojku. Do mísy prolisujeme hladkou mouku a moučkový cukr, přidáme škvarky, vejce, skořici a citrónovou kůru. Vše zpracujeme v hladké těsto. Z těsta rozválíme tenk ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Cukroví Žádné hodnocení
Příprava receptu Duté kokosové pracky: Z přísad zpracujeme těsto. Malé množství dáváme do formiček a pečeme při 50 °C. Pracky se nafouknou a jsou duté. ... ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brtníky: Bílky s cukrem šleháme nad párou do husta a poté přidáme kokos a kakao. Na mírně vymaštěný plech děláme lžičkou bochánky. Po upečení je slepíme marmeládou a krémem na kolečka. Pak máčíme v čokoládě. . ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drobné marcipánky: Utřeme cukr, žloutky a med. Přidáme drobně nakrájené ořechy, koření, citrónovou kůru a amonium. Po částech vypracujeme mouku. těsto necháme jeden den odpočinout. Vykrajujeme malé tvary, pečeme v horké ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné věnečky: Lukanu se solí a vodou svaříme, pomalu za stálého míchání přisypáváme mouku a za stálého míchání na mírném ohni vaříme tak dlouho dokud se těsto nelepí na hrnec, necháme za častého míchání ochladnout ... …více»
|
![]() |
8. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čajové rohlíčky: Tuk utřeme se žloutkem, postupně vmísíme cukr a strouhané mandle. Mouku promísíme s práškem do pečiva a přidáme utřenou směs. Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme rohlíčky, které pečeme do růžova. Př ... …více»
|
![]() |
8. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Základní marcipánové těsto: Všechny suroviny smícháme a důkladně propracujeme hmotu tuhou asi jako plastelina. Můžeme přibarvit jednotlivé části potravinářským barvivem a modelujeme tvary. Necháme ztuhnout a používáme na zdobení ... …více»
|
![]() |
8. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čokoláda s medem: Vše dáme vařit a vaříme tak dlouho, až směs hodně zhoustne. Pak lžící plníme do formiček, které jsme vymazali olejem. Necháme ztuhnou nejlépe přes noc v chladu a vyklopíme. ... ... …více»
|
![]() |
8. 05. 2008 Cukroví
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Studentské košíčky: Čokoládu rozpusťte, do papírových košíčků rozdělte studentskou směs. Zalijte čokoládou. Posypejte kokosem. Výborné pralinky! ... …více»
|
![]() |
8. 05. 2008 Cukroví Žádné hodnocení
Příprava receptu Polomáčené kostky: Oplatky nakrájejte na kostky a ty pak namáčejte napříč v čokoládové polevě. Nechte v lednici ztuhnout. ... …více»
|