Vložil: | Fanka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dezertní ostružinové víno:
2,4 l vody
| 2,7 kg cukru
| 10 l přefiltrované ostružinové šťávy
| 2 g soli
| zákvas čisté kultury vinných kvasinek
Postup přípravy receptu Dezertní ostružinové víno:
Všechny suroviny smícháme do demižónů a víno necháváme kvasit uzavřené kvasnou zátkou při teplotě 20 stupňů Celsia. Po skončení bouřlivého kvašení přeneseme nádoby do místnosti s teplotou asi 15 stupňů Celsia. Víno necháme pomalu dokvášet. Po úplném dokvašení přidáme ke stočenému vínu 1,2 kg cukru. Tak získáme přibližně 14,5 l dezertního ostružinového vína.
Fotky receptu Dezertní ostružinové víno:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!