![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Meruňkový chléb s vlašskými ořechy: Do nádoby dáme nejdřívě tekuté přísady - mléko, pak mouku, droždí, máslo, med, sůl, nasekané vlašské ořechy, nahrubo nasekané sušené meruňky a skořici. ... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašský frgál: V pekárně necháme vykynout těsto, potom roztáhneme na plech, potřeme náplní a nasypeme posýpku. V troubě pečeme na 200 dozlatova, okrajeme potřeme po upečení rozpuštěným máslem s kapkou rumu.
Posýpka ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chutný chléb s medem z pekárny: Do pečící mísy vkládáme ingredienci v pořadí, jak jsou napsané. ... ... …více»
|
![]() |
16. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmínový chleba z domácí pekárny: V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme program klasik (základní) a nastavíme nejtmavší kůrku. Program trvá asi 3 hodiny ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kynuté koláče z domácí pekárny: Pekárnu naplníme a použijeme program kynuté těsto.
Z těsta lze tvarovat koláče velké i malé. Možno potřít různými náplněmi podle chuti - tvarohovou, makovou, jablkovou, povidlovou nebo ořechovou. Pře ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrníčkový chléb z domácí pekárny: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní. Necháme jen upéct.
Hrníčkový chléb podáváme jako klasický chléb. ... ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarohové slané bochánky z pekárny: Do nádoby v pekárně nalijeme mléko a olej dle pokynů na krabici. Přidáme tvaroh, špetku soli, přisypeme směs České buchty, mouku, přiložené suché kvasnice, lžičku cukru a zapneme na program Příprava t ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové rohlíky z domácí pekárny: Do pekárny nalijeme vodu, nasypeme sůl, mouky v libovolném pořadí, droždí a cukr. Zapneme na program Příprava těsta a necháme pekárnu pracovat.
Nastrouháme sýr.
Troubu předehřejeme na 200°C a plech ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb se sýrem cottage a lněným semínkem z pekárny: Do pekárny nalijeme mléko, vejce rozšlehané ve vodě, olej, přidáme sýr, sůl, všechny druhy mouky a cukr. Nakonec přidáme sušené droždí.
Pekárnu zapneme na program Klasik a po zvukovém signálu přidáme ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2009 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bagety: Dáváme přísady tekuté - mléko, olej a droždí, poté přidáme mouku, sůl a zapneme program č. 9. Po zadělání a vykynutí děláme bagety. Těsto rozdělíme na 4 ks. Vezmeme jeden kousek, roztáhneme ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |