![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrníčková pizza: Do pekárny nalijeme vodu. Přidáme mouku, droždí, špetku cukru, někam dál sůl a ocet. Program těsto. Než se nám vypracuje a vykyne těsto připravíme si základ na pizzu.
Rozehřejeme olivový olej, do kte ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulový chléb v domácí pekárně: Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme na 2 lžících oleje. Do pekárny dáme vlažnou vodu, cukr, droždí, caro, bramborovou kaši. Na to dáme obě mouky, kmín, fenykl, ocet, sůl a osmaženou cibuli. Zapne ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chleba s kváskem: Odměřím 300 ml kvásku a doleji ho do objemu 650 ml vlažnou vodou. Naleji do pekárny přidám Caro, kaši, cukr. Na to dávám sypké věci, tak že všechny uvedené mouky udělám důlek do něj droždí, zahrabu a ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinkový toastový chléb: Do domácí pekárny nalijeme vodu, olej, mléko a přidáme všechny ostatní suroviny.
Domácí pekárnu zapneme na hlavní program, světlou kůrku a velikost bochníku 700g. Z bylinek můžeme použít bazalku, o ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žitný kmínový chléb: Přísady dáme do pekárny jak jsou v receptu, já používám Etu Siestu dávám na program č.1 , velikost 1, kůrka střední= 3.20h.
... ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Základní chléb: Všechny suroviny dáváme do pekárny v pořadí, jak jsou v surovinách popsané, tedy nejdříve tekuté přísady a potom sypké. Poměry mouky můžeme libovolně měnit, při zachování 600g. Čím více žita, tím bude ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Břevnovská vánočka: Nejdříve si rozpustíme tuk a žloutky rozšleháme v mléce.
Do nádobky v pekárně nalijeme mléko se žloutky, přidáme cukr, sůl, zalijeme rozpuštěným tukem, přisypeme mouku, vanilku a nakonec rozdrobíme ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dejvická Šumava: V míse promícháme mouky s droždím, solí, kmínem a cukrem. Přilijeme vodu smíchanou s octem a olejem a zaděláme tuhé těsto, které necháme téměř hodinu kynout.
Troubu předehřejeme na 200°C a chleba v ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bezlepkové rohlíky v domácí pekárně: Všechny suroviny dáme do pekárny a zapneme program těsto. Po dokončení programu upečeme v troubě rohlíky. ... ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křehké tmavé houstičky: Suroviny dáme do pekárny k zamýchání, (nebo v míse ručně) pak vyndáme utvoříme uzlíky, pletýnky a necháme kynout, posypeme nakonec kmínem a sezamem, upečeme ve vyhřáté troubě...mašluji mlékem... ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |