Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
31. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Hrníčková pizza: Do pekárny nalijeme vodu. Přidáme mouku, droždí, špetku cukru, někam dál sůl a ocet. Program těsto. Než se nám vypracuje a vykyne těsto připravíme si základ na pizzu.
Rozehřejeme olivový olej, do kte ... …více»
|
31. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Cibulový chléb v domácí pekárně: Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme na 2 lžících oleje. Do pekárny dáme vlažnou vodu, cukr, droždí, caro, bramborovou kaši. Na to dáme obě mouky, kmín, fenykl, ocet, sůl a osmaženou cibuli. Zapne ... …více»
|
31. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Chleba s kváskem: Odměřím 300 ml kvásku a doleji ho do objemu 650 ml vlažnou vodou. Naleji do pekárny přidám Caro, kaši, cukr. Na to dávám sypké věci, tak že všechny uvedené mouky udělám důlek do něj droždí, zahrabu a ... …více»
|
30. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Bylinkový toastový chléb: Do domácí pekárny nalijeme vodu, olej, mléko a přidáme všechny ostatní suroviny.
Domácí pekárnu zapneme na hlavní program, světlou kůrku a velikost bochníku 700g. Z bylinek můžeme použít bazalku, o ... …více»
|
29. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Žitný kmínový chléb: Přísady dáme do pekárny jak jsou v receptu, já používám Etu Siestu dávám na program č.1 , velikost 1, kůrka střední= 3.20h.
... ... …více»
|
29. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Základní chléb: Všechny suroviny dáváme do pekárny v pořadí, jak jsou v surovinách popsané, tedy nejdříve tekuté přísady a potom sypké. Poměry mouky můžeme libovolně měnit, při zachování 600g. Čím více žita, tím bude ... …více»
|
28. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Břevnovská vánočka: Nejdříve si rozpustíme tuk a žloutky rozšleháme v mléce.
Do nádobky v pekárně nalijeme mléko se žloutky, přidáme cukr, sůl, zalijeme rozpuštěným tukem, přisypeme mouku, vanilku a nakonec rozdrobíme ... …více»
|
28. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Dejvická Šumava: V míse promícháme mouky s droždím, solí, kmínem a cukrem. Přilijeme vodu smíchanou s octem a olejem a zaděláme tuhé těsto, které necháme téměř hodinu kynout.
Troubu předehřejeme na 200°C a chleba v ... …více»
|
27. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Bezlepkové rohlíky v domácí pekárně: Všechny suroviny dáme do pekárny a zapneme program těsto. Po dokončení programu upečeme v troubě rohlíky. ... ... …více»
|
27. 10. 2008 Domácí pekárna
Příprava receptu Křehké tmavé houstičky: Suroviny dáme do pekárny k zamýchání, (nebo v míse ručně) pak vyndáme utvoříme uzlíky, pletýnky a necháme kynout, posypeme nakonec kmínem a sezamem, upečeme ve vyhřáté troubě...mašluji mlékem... ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |