Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrníčková pizza

Hrníčková pizza
31. 10. 2008 Domácí pekárna +++_______
Příprava receptu Hrníčková pizza: Do pekárny nalijeme vodu. Přidáme mouku, droždí, špetku cukru, někam dál sůl a ocet. Program těsto. Než se nám vypracuje a vykyne těsto připravíme si základ na pizzu. Rozehřejeme olivový olej, do kte ... …více»

Cibulový chléb v domácí pekárně

Cibulový chléb v domácí pekárně
31. 10. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Cibulový chléb v domácí pekárně: Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme na 2 lžících oleje. Do pekárny dáme vlažnou vodu, cukr, droždí, caro, bramborovou kaši. Na to dáme obě mouky, kmín, fenykl, ocet, sůl a osmaženou cibuli. Zapne ... …více»

Chleba s kváskem

Chleba s kváskem
31. 10. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Chleba s kváskem: Odměřím 300 ml kvásku a doleji ho do objemu 650 ml vlažnou vodou. Naleji do pekárny přidám Caro, kaši, cukr. Na to dávám sypké věci, tak že všechny uvedené mouky udělám důlek do něj droždí, zahrabu a ... …více»

Bylinkový toastový chléb

Bylinkový toastový chléb
30. 10. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Bylinkový toastový chléb: Do domácí pekárny nalijeme vodu, olej, mléko a přidáme všechny ostatní suroviny. Domácí pekárnu zapneme na hlavní program, světlou kůrku a velikost bochníku 700g. Z bylinek můžeme použít bazalku, o ... …více»

Žitný kmínový chléb

Žitný kmínový chléb
29. 10. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Žitný kmínový chléb: Přísady dáme do pekárny jak jsou v receptu, já používám Etu Siestu dávám na program č.1 , velikost 1, kůrka střední= 3.20h. ... ... …více»
 

Základní chléb

Základní chléb
29. 10. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Základní chléb: Všechny suroviny dáváme do pekárny v pořadí, jak jsou v surovinách popsané, tedy nejdříve tekuté přísady a potom sypké. Poměry mouky můžeme libovolně měnit, při zachování 600g. Čím více žita, tím bude ... …více»

Břevnovská vánočka

Břevnovská vánočka
28. 10. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Břevnovská vánočka: Nejdříve si rozpustíme tuk a žloutky rozšleháme v mléce. Do nádobky v pekárně nalijeme mléko se žloutky, přidáme cukr, sůl, zalijeme rozpuštěným tukem, přisypeme mouku, vanilku a nakonec rozdrobíme ... …více»

Dejvická Šumava

Dejvická Šumava
28. 10. 2008 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Dejvická Šumava: V míse promícháme mouky s droždím, solí, kmínem a cukrem. Přilijeme vodu smíchanou s octem a olejem a zaděláme tuhé těsto, které necháme téměř hodinu kynout. Troubu předehřejeme na 200°C a chleba v ... …více»

Bezlepkové rohlíky v domácí pekárně

Bezlepkové rohlíky v domácí pekárně
27. 10. 2008 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Bezlepkové rohlíky v domácí pekárně: Všechny suroviny dáme do pekárny a zapneme program těsto. Po dokončení programu upečeme v troubě rohlíky. ... ... …více»

Křehké tmavé houstičky

Křehké tmavé houstičky
27. 10. 2008 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Křehké tmavé houstičky: Suroviny dáme do pekárny k zamýchání, (nebo v míse ručně) pak vyndáme utvoříme uzlíky, pletýnky a necháme kynout, posypeme nakonec kmínem a sezamem, upečeme ve vyhřáté troubě...mašluji mlékem... ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !